Bakkerij - 2de druk

ISBN: 

978-90-78715-73-3

Korte inhoud: 

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 342 blz. full color

46,00 €

Inhoud:

Hygiëne, groot en klein materiaal, basisgrondstoffen, technische kennis, brood, krokante broodjes, speciale broden, zachte luxe groot, zachte luxe klein, gerezen bladerdeeg, taarten en vlaaien, allergenen.

Nieuw in de 2de druk:

  • Inhoudstafels zijn gebruiksvriendelijker gemaakt.
  • Index op product is toegevoegd in elk van de delen en in de gebundelde versie.
  • Schoonheidsfoutjes zijn weggewerkt.
  • Terminologie is eenvormig gemaakt.

Auteur:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende (banket)bakkerij-opleidingen in Vlaanderen en het IPV vzw – Opleidingsadviseur van de voedingsindustrie.

Dominique Boonen, Jef Bruynseels, Paul Collijs, Luc Dehaeze, Jonny Demey, Guido Devillé, Jan Dupont, Edwin Gesquière, Peter Israel, Luc Jenet, Geert Jonckheere, Frank Mast, Frans Pieters, Rik Sevens, Dirk Spitael, Roland Van Renterghem

Algemene coördinatie en voorwoord:
Guido Devillé – IPV opleidingsadviseur bakkerijsector

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de verzendkosten
(België: 6,50 € – Nederland: 17 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer
733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend
is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst.
Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen