Banketbakkerij - 3de druk

ISBN: 

978 94 92470 140

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 344 blz. full color.

46,00 €

Inhoud:

Hygiëne, klein materiaal, basisgrondstoffen, garneren, maskeren en boetseren, gekookte deeg, vetdeeg, bladerdeeg, beslag en crèmes, fijne banketbakkerij, consumptie-ijs, basisrecepten. 

Nieuw in de 3de druk:

  • Schoonheidsfoutjes die we opnieuw ontdekt hebben bij een inhoudelijke controle.
  • Achteraan het handboek hebben we een bundeling gemaakt van alle basisrecepten – banketbakkerij.
  • Aangevuld met enkele nieuwe recepturen.

Auteur:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende (banket)bakkerij-opleidingen in Vlaanderen en het Alimento - IPV vzw, Opleidingsadviseur van de voedingsindustrie. Dominique Boonen, Jef Bruynseels, Paul Collijs, Luc Dehaeze, Jonny Demey, Guido Devillé, Jan Dupont, Edwin Gesquière, Luc Jenet, Geert Jonckheere, Frank Mast, Frans Pieters, Rik Sevens, Dirk Spitael, Roland Van Renterghem.

Algemene coördinatie en voorwoord: Guido Devillé – Alimento Adviseur bakkerijsector.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de verzendkosten (België: 6,50 € – Nederland: 17 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres.
BTW nummer opgeven indien factuur gewenst.
Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen