CULINAIRE BEREIDINGEN

ISBN: 

978-90-78715-37-5

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 180 blz full color

29,00 €

Inhoud:

Koude bereidingen, warme bereidingen, culinaire bereidingstechnieken, andere producten en hun culinaire toepassingen in de slagerij, marketing in de moderne slagerij.

Auteur:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België.

Edwin Ballière, Pol Binet, Ronny De Keyser, Marleen De Naeyer, Pascal Dehant, Kris Dillen, Herman Dupont, Michel Huyghe, Ruud Martinus, Frank Stevens, Valentin Mentior, Freddy Van Hoecke, Eric Van Schoonenberghe, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels, André Werson

Algemene coördinatie en voorwoord:
Norbert Vanspeybroeck

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de verzendkosten
(België: 6,50 € – Nederland: 17 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer
733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend
is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst.
Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen