Hoe bereid ik vlees?

ISBN: 

978-90-78715-23-8

Hardcoverversie, formaat 14 cm x 19 cm, 224 blz. full color met stap–voor-stap fotografie. 

Digitale versie onder de vorm van een smartboek met talrijke verrijkingen en extra filmmateriaal is gratis beschikbaar voor leerkrachten, docenten en studenten van het horeca-onderwijs. Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – + 32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be. Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het digitale distributieplatform www.knooppunt.net.

10,00 €

Inhoud:

Verspreid over 224 blz brengen we de basis van hoe vlees bakken, wokken, braden, garen op lagere temperatuur, grillen, roosteren, barbecue, frituren, pocheren, smoren, stoven en stomen. Heel veel recepten, stap voor stap gefotografeerd en met duidelijke info over welke vleessoorten op welke wijze kunnen klaar gemaakt worden. Chef-kok Peter Coucquyt – auteur van Hoe bereid ik vis – tekent voor de recepten en de basiskennis die het ons mogelijk maakt om onze vleesbereidingen smakelijk en gezond op tafel te brengen.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de verzendkosten
(België: 6,50 € – Nederland: 17 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer
733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend
is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst.
Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen