Hoe werk je in de keuken? - 3de druk - Smartboek

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 15 (incl. 21% BTW) per jaar.

15,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 3de druk?

Belangrijke uitbreidingen conform de leerplannen:

  • De aardappelversnijdingen werden in een overzichtelijk schema gezet.
  • Deel 3 - Bereidingen werd aangevuld met een nieuw hoofdstuk 1 “Aperitiefhapjes”.
  • Een nieuw deel 5 met “banketten, recepties en buffetten”.
  • Een nieuw deel 6 “Foodcostberekening”.
  • “Keukentermen” wordt deel 7.
  • Volledige integratie van het vegetarisch alternatief doorheen het ganse boek.
  • De klassieke verbeteringen en updates.

    Auteurs

      Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert (Spermalie – Brugge), Linda Coninx (Hotelschool Hasselt), Peter Coucquyt, Jan De Vos (Ter Groene Poorte – Brugge), Luc Geeraerts, Anthony Hennebert (Ter Duinen – Koksijde), Eddy Hermans (Campus Wemmel), Dirk Jaques, Francis Loiseaux (Spermalie –Brugge), Jean-Pierre Malfait (Ter Groene Poorte – Brugge), Björn Matheusen (Colomaplus – Mechelen), Fons Nicolay, Katleen Penel , Marc Rouckhout (St. Theresia – Deinze), Guy Van de Leur (VTI Spijker – Hoogstraten), Chris Vanmechelen (VTI Spijker – Hoogstraten), Toon Verhelst (Campus Wemmel). Algemene coördinatie: Guido Francque / Peter Coucquyt. Culinair advies: Peter Coucquyt.
https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen