Overzicht leerplandoelstellingen per leerplan voor de handboeken:

    • Wijnen en dranken de basis – 3de druk
    • Wie doet wat in de horeca – 3de druk
    • Wat is hotel - 3de Druk
    • Hoe gasten ontvangen – 3de druk
    • Wie doet wat in elke keuken – 2de druk
    • Wat verwerk je in de keuken – 3de druk
    • Hoe werk je in de keuken – 3de druk

vvkso

go!

ovsg/po

 

      • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 4DE DRUK
      • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 3DE DRUK
      • WAT IS HOTEL - 3DE DRUK
      • HOE GASTEN ONTVANGEN – 3DE DRUK
      • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 2DE DRUK
      • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK
      • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

vvkso

go!

ovsg/po

 

OVERZICHT LEERPLANDOELSTELLINGEN PER LEERPLAN VOOR DE MAP: 

      • GROOTKEUKEN & CATERING – 1STE DRUK

vvkso - ko

      • bso - 3de graad
        •  Leerplan vvkso 2012/029 – derde graad ‘Grootkeuken bso’

vvkso - ko

      • 7de specialisatiejaar
        •  Leerplan ‘Specialisatiejaar Gemeenschapsrestauratie’

go!

      • 7de Specialisatiejaar Gemeenschapsrestauratie
        • Leerplan go! 2005/015

ovsg

      • 7de Specialisatiejaar Gemeenschapsrestauratie
        • Leerplan ovsg 0/2/2007/025

 

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen