Van druif tot wijnglas

ISBN: 

978-90-78715-04-7

Auteur: 

Losbladige uitgave (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota's), formaat 21 cm x 29,7 cm, 216 blz. full color

20,00 €

Wordt vervangen door Wijnen: De basis en Wijnen en dranken: De basis

Inhoud:

Over wijnen in de hele wereld, de wijngaard in Frankrijk, de druif en de wijn, de alcoholistische gisting, de vinificatie, de stockage en bewaring van wijnen, het proeven van wijn, wijn en wetgeving, de bediening van wijn in het restaurant, studie van de wijngaard, de eaux de vie en likeuren, de anderen dranken, het beheer van voorraad, de commercialisering en harmonie van wijn en gerechten

Paul Brunet

  • meer dan 20 jaar ervaring in de restaurantsector
  • Gecertificeerd docent aan het Lycée Hôtelier in Straatsburg
  • Twee keer "Meilleur Sommelier de France
  • Laureaat van de eerste "Concours International de Sommeliers"
  • Stichter van de Association des Sommeliers Bretagne-Val de Loire
  • Maître Sommelier in de UDSF

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 37326337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres.
BTW nummer opgeven indien factuur gewenst.
Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen