Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

CULINAIRE BEREIDINGEN: KOUD EN WARM – 2DE DRUK

ISBN: 

978-94-92470-157

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 196 blz full color.

Een smartboek is beschikbaar: deze optie is gratis bij aankoop van het gedrukte boek. U dient dit aan te vinken bij uw bestelling (zie verder). De activatiecode wordt per mail toegezonden.

Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier .

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – + 32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be. Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het digitale distributieplatform www.knooppunt.net en blijft online beschikbaar zolang de 2de druk wordt aangeboden.

34,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?

Aanpassingen in het boek:

-          Extra hoofdstuk: Variaties op vlees.

-          Extra hoofdstuk: Allergenen, Traceerbaarheid, Etiketering).

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België: Edwin Ballière, Ronny De Keyser, Marleen De Naeyer, Kris Dillen, Herman Dupont, Ruud Martinus, Frank Stevens, Valentin Mentior, Freddy Van Hoecke, Eric Van Schoonenberghe, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 10,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen toegezonden.

Categorie: 

BOUCHERIE - SLAGERIJ