OPLEIDING TOT KOK – 2DE DRUK

ISBN: 

978-94-92470-263

Paperback, garenloos gebonden versie met softcover. Formaat 21cm x 29,7cm. 568 blz. full color.

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is gratis bij aankoop van het gedrukte boek. U dient dit aan te vinken bij uw bestelling (zie verder). De activatiecode wordt per mail toegezonden.

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen met het oefenmateriaal geïntegreerd voor een licentieprijs van 13 € per jaar. Klik hier.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – + 32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be. Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het digitale distributieplatform www.knooppunt.net.

 

63,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?

Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:

- Keuken in theorie – hoofdstuk 1: Aangevuld met nieuwe apparaten, toestellen, bv alto schaam, thermodyne anova, frituurolietester, ... Foto’s up to date gemaakt.

- Keuken in theorie – hoofdstuk 2: het voedingsmodel werd aangepast aan de nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek.

- Keuken in theorie - Extra hoofstukken toegevoegd:

    • Hoofdstuk 3: Allergenen
    • Hoofdstuk 4: Contaminanten
    • Hooddstuk 5: Additieven

- Productkennis: aanpassingen of aanvullingen

    • Hoofdstuk 4: De vissen – filmmateriaal ter beschikking.
    • Hoofdstuk 5: Schaal- en schelpdieren – filmmateriaal ter beschikking.
    • Hoofdstuk 6: Vlees – aangevuld met dry aging – wet aging.
    • Hoofdstuk 8: Wild – up to date gemaakt.
    • Overzichtstabellen geplaatst van Texturas en Sosa in respectievelijk hoofdstuk 9 en hoofdstuk 10.

- Keuken in de praktijk: warme basisbereidingen

    • Toegevoegd: 7.10 – Poeleren.

- Keuken in de praktijk: Nagerechten

    • Warme nagerechten – aangevuld met Sabayon met witte wijn.
    • Beslag en deegsoorten – aangevuld met Bladerdeeg.

Auteurs:

Basis voor deze nieuwe uitgave zijn de auteurs van de reeks DE KEUKEN IN DE HORECA, eveneens verschenen bij uitgeverij mjPublishing. “Opleiding tot kok” werd bewerkt, speciaal voor het volwassenonderwijs, door Johan Deceuninck, Stefanie De Coninck, Pieter Depuydt, Francis Loiseaux, Dries Proost, Viviane Vaes en Luc Van den Borne.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de verzendkosten (België: 6,50 € – Nederland: 17 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing.
Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 2 weken toegezonden.

https://www.erectiebestellen.com/cialis-erectiestoornis kopen cialis probeer hier viagra erectiepillen-bestellen.net meer Bonussen zonder recept online Cialis Bestellen