Opleiding tot kok - 2de druk - Smartboek
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?
Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:
- Keuken in theorie – hoofdstuk 1: Aangevuld met nieuwe apparaten, toestellen, bv alto schaam, thermodyne anova, frituurolietester, ... Foto’s up to date gemaakt.
- Keuken in theorie – hoofdstuk 2: het voedingsmodel werd aangepast aan de nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek.
- Keuken in theorie - Extra hoofstukken toegevoegd:
- Hoofdstuk 3: Allergenen
- Hoofdstuk 4: Contaminanten
- Hooddstuk 5: Additieven
- Productkennis: aanpassingen of aanvullingen
- Hoofdstuk 4: De vissen – filmmateriaal ter beschikking.
- Hoofdstuk 5: Schaal- en schelpdieren – filmmateriaal ter beschikking.
- Hoofdstuk 6: Vlees – aangevuld met dry aging – wet aging.
- Hoofdstuk 8: Wild – up to date gemaakt.
- Overzichtstabellen geplaatst van Texturas en Sosa in respectievelijk hoofdstuk 9 en hoofdstuk 10.
- Keuken in de praktijk: warme basisbereidingen
- Toegevoegd: 7.10 – Poeleren.
- Keuken in de praktijk: Nagerechten
- Warme nagerechten – aangevuld met Sabayon met witte wijn.
- Beslag en deegsoorten – aangevuld met Bladerdeeg.
Auteurs:
Basis voor deze nieuwe uitgave zijn de auteurs van de reeks DE KEUKEN IN DE HORECA, eveneens verschenen bij uitgeverij mjPublishing. “Opleiding tot kok” werd bewerkt, speciaal voor het volwassenonderwijs, door Johan Deceuninck, Stefanie De Coninck, Pieter Depuydt, Francis Loiseaux, Dries Proost, Viviane Vaes en Luc Van den Borne.