Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Overzicht leerplandoelstellingen per leerplan voor de handboeken:

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 4DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 4DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 3DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 4DE DRUK

  • BAKKERIJ – 3DE DRUK

  • BANKETBAKKERIJ – 3DE DRUK

  • ONDERNEMEN VOOR BANKETBAKKERS – 3DE DRUK

  • HOE WERK IK MET CHOCOLADE – 2DE DRUK

  • VEE & VLEES - 2DE DRUK

  • VLEESWARENBEREIDING - 2DE DRUK

  • CULINAIRE BEREIDINGEN – KOUD EN WARM – 2DE DRUK

vvkso

go!

ovsg/po

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 3DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 3DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 2DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

vvkso

go!

ovsg/po

  • WIJNEN EN DRANKEN DE BASIS – 4DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN DE HORECA – 3DE DRUK

  • WAT IS HOTEL - 3DE DRUK

  • HOE GASTEN ONTVANGEN – 3DE DRUK

  • WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN – 2DE DRUK

  • WAT VERWERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

  • HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3DE DRUK

vvkso

go!

ovsg/po

OVERZICHT LEERPLANDOELSTELLINGEN PER LEERPLAN VOOR DE MAP: 

  • GROOTKEUKEN & CATERING – 1STE DRUK

vvkso - ko

vvkso - ko

go!

ovsg