Panier

Votre panier est vide.

ONDERNEMEN VOOR (BANKET)BAKKERS – 2de druk - Smartboek

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.

Wat is een smartboek?

25,00 €

Inhoud:

De auteurs nemen de lezer mee in 24 stappen doorheen de boeiende wereld van het ondernemerschap van de (banket)bakker. Achtereenvolgens worden volgende onderwerpen behandeld: vestigingsvoorwaarden, marketing, investeringsplan, financieel plan, bedrijfsorganisatie, autocontrole, milieu & hygiëne, afvalbeheer, voedselveiligheid, verkoop, wetgeving, personeelsbeleid, energie enz. Dit boek is op maat geschreven van de leerplannen en leertrajecten van de opleidingen bakkerij over de onderwijsnetten heen.

Nieuw in de 2de druk

In deze 2de druk zijn schoonheidsfoutjes weggewerkt en zijn er aanpassingen gebeurd in functie van nieuwe reglementeringen (autocontrole, controle koelgroepen, medische controle, reinigingsplan, opvraging technische fiche en farinose).

Auteurs:

Paul Collijs, Luc Dehaeze, Ine der Weduwe, Guido Devillé, Franky Stevens, Frans Pieters, Eddy Van Damme, Peter Van de Velde, Koen Van Helden, Roland Van Renterghem, Wim Walbers. Met speciale dank aan Bakkers Vlaanderen, Vlam en Xerius. Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met IPV vzw - Opleidingsadviseur van de voedingsindustrie. Algemene coördinatie: Guido Devillé – IPV Opleidingsadviseur bakkerijsector.

Catégorie: 

BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ
ONDERNEMERSSCHAP