HANDLEIDING VOOR DE (BANKET)BAKKER - 2de druk
ISBN:
Korte inhoud:
UITVERKOCHT
De Handleiding voor de voor de (banket)bakker is niet meer beschikbaar in een gebonden softcoverversie. Om dezelfde inhoud te bekomen dient u de twee afzonderlijke delen in een losbladige uitgave te bestellen: Bakkerij - 3de druk en Banketbakkerij - 3de druk.
Inhoud:
Deel bakkerij: hygiëne, groot en klein materiaal, basisgrondstoffen, technische kennis, brood, krokante broodjes, speciale broden, zachte luxe groot, zachte luxe klein, gerezen bladerdeeg, taarten en vlaaien, allergenen. Deel banketbakkerij: hygiëne, klein materiaal, basisgrondstoffen, garneren, maskeren en boetseren, gekookte deeg, vetdeeg, bladerdeeg, beslag en crèmes, fijne banketbakkerij, consumptie-ijs. Nieuw in de 2de druk:
- Inhoudstafels zijn gebruiksvriendelijker gemaakt.
- Index op product is toegevoegd in elk van de delen en in de gebundelde versie.
- Schoonheidsfoutjes zijn weggewerkt.
- Terminologie is eenvormig gemaakt.
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende (banket)bakkerij-opleidingen in Vlaanderen en het IPV vzw – Opleidingsadviseur van de voedingsindustrie. Dominique Boonen, Jef Bruynseels, Paul Collijs, Luc Dehaeze, Jonny Demey, Guido Devillé, Jan Dupont, Edwin Gesquière, Luc Jenet, Geert Jonckheere, Frank Mast, Frans Pieters, Rik Sevens, Dirk Spitael, Roland Van Renterghem Algemene coördinatie en voorwoord: Guido Devillé – IPV opleidingsadviseur bakkerijsector
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.