HANDLEIDING VOOR DE SLAGER
ISBN:
UITVERKOCHT
De Handleiding voor de slager is niet meer beschikbaar in een luxe gebonden hardcoverversie. Om dezelfde inhoud te bekomen dient u de drie afzonderlijke delen in een losbladige uitgave te bestellen: Vee & Vlees - 2de druk, Vleeswarenbereiding - 2de druk, Culinaire Bereidingen – koud en warm.
Inhoud:
Deel vee & vlees: waarom vlees, inkoop levende dieren, van vee tot vlees, inkoop geslachte dieren, aankoop van karkassen, kwartieren of onderdelen, versnijding, detailverkoop en culinaire bestemming van vers vlees. Deel vleeswarenbereiding: bedrijfsuitrusting, grondstoffen en bijkomende ingrediënten, hulpstoffen, darmen, panklare gerechten, vleesproducten, wild, gevogelte, konijn, exotisch, verpakken van vlees en vleeswaren, etikettering van vleeswaren. Deel culinaire bereidingen: koude bereidingen, warme bereidingen, culinaire bereidingstechnieken, andere producten en hun culinaire toepassingen in de slagerij, marketing in de moderne slagerij.
Auteur:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België. Edwin Ballière, Pol Binet, Ronny De Keyser, Marleen De Naeyer, Pascal Dehant, Kris Dillen, Herman Dupont, Michel Huyghe, Ruud Martinus, Frank Stevens, Valentin Mentior, Freddy Van Hoecke, Eric Van Schoonenberghe, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels, André Werson Algemene coördinatie: Norbert Vanspeybroeck
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.