Hoe bereid ik vlees?
ISBN:
Korte inhoud:
Hardcoverversie, formaat 14 cm x 19 cm, 224 blz. full color met stap–voor-stap fotografie.
Inhoud:
Verspreid over 224 blz brengen we de basis van hoe vlees bakken, wokken, braden, garen op lagere temperatuur, grillen, roosteren, barbecue, frituren, pocheren, smoren, stoven en stomen. Heel veel recepten, stap voor stap gefotografeerd en met duidelijke info over welke vleessoorten op welke wijze kunnen klaar gemaakt worden. Chef-kok Peter Coucquyt – auteur van Hoe bereid ik vis – tekent voor de recepten en de basiskennis die het ons mogelijk maakt om onze vleesbereidingen smakelijk en gezond op tafel te brengen.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.