Hoe gasten ontvangen in de horeca - 4de druk - Smartboek
ISBN:
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?
Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".
Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:
- Update van begrippen over het hele boek.
- Update Hoofdstuk 1: Serveer- en Restaurantmateriaal.
- Hoofdstuk 4: Aangevuld met:
- 4.1.3: Osmosevaatwasser.
- 4.8.5: Onderhoud van de afwasruimte.
- Hoofdstuk 7: Aangevuld met:
- 7.1.5: Electronisch verwerken van een bestelling.
- Hoofdstuk 11: Dienst van de wijn.
- Inhoudelijke verschillen met Wijnen en dranken: de basis weggewerkt.
- Schuimwijn gewijzigd in mousserende wijn.
- Hoofdstuk 12 : Dienst van koude dranken en bieren.
- Overlappingen met Wijnen en dranken: de basis geschrapt.
- Uitgebreid met 12.3.3: Bewaren en schenken van bier’ ter vervanging van 12.3.2.5 (serveren van bier).
- Hoofdstuk 13: Aangevuld met:
- 13.2.10: Pastis.
- Hoofdstuk 14: Gemengde dranken.
- Grondig herwerkt, vooral herschikt en logischer opgebouwd.
- Overlappingen en tegenstrijdigheden met Wijnen en dranken: de basis weggewerkt.
- Inhouden verplaatst van Wijnen en dranken: de basis naar Hoe gasten ontvangen vooral bij Cocktails.
- Hoofdstuk 15: Dienst van de warme dranken.
- Grondig herwerkt met aanvullende inhouden zoals degustatietechnieken, bereiding van een expresso (met illustraties) en melk opstomen.
- Het onderdeel thee is uitgebreid met geschiedenis van thee, soorten thee, belangrijke theelanden, gearomatiseerde en melangethee, serveren v
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van de verschillende wijnopleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Peter Goyvaerts, Eddy Hermans, Francis Loiseaux, Franky Malbrancke, Hugo Nicolay, Karin Noeyens, Annemie Remeysen, Ief Vanhonnacker, Kris Vekemans, Diederik Verpoucke, Olivier Willaert.