HOE WERK JE IN DE KEUKEN – 3de druk - Smartboek
Korte inhoud:
25,00 €
Wat wordt gewijzigd in de 3de druk?
Belangrijke uitbreidingen conform de leerplannen:
- De aardappelversnijdingen werden in een overzichtelijk schema gezet.
- Deel 3 - Bereidingen werd aangevuld met een nieuw hoofdstuk 1 “Aperitiefhapjes”.
- Een nieuw deel 5 met “banketten, recepties en buffetten”.
- Een nieuw deel 6 “Foodcostberekening”.
- “Keukentermen” wordt deel 7.
- Volledige integratie van het vegetarisch alternatief doorheen het ganse boek.
- De klassieke verbeteringen en updates.
Auteurs
- Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert (Spermalie – Brugge), Linda Coninx (Hotelschool Hasselt), Peter Coucquyt, Jan De Vos (Ter Groene Poorte – Brugge), Luc Geeraerts, Anthony Hennebert (Ter Duinen – Koksijde), Eddy Hermans (Campus Wemmel), Dirk Jaques, Francis Loiseaux (Spermalie –Brugge), Jean-Pierre Malfait (Ter Groene Poorte – Brugge), Björn Matheusen (Colomaplus – Mechelen), Fons Nicolay, Katleen Penel , Marc Rouckhout (St. Theresia – Deinze), Guy Van de Leur (VTI Spijker – Hoogstraten), Chris Vanmechelen (VTI Spijker – Hoogstraten), Toon Verhelst (Campus Wemmel). Algemene coördinatie: Guido Francque / Peter Coucquyt. Culinair advies: Peter Coucquyt.
Categorie:
KEUKEN