Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Wie doet wat in de horeca - 4de druk - smartboek

ISBN: 

978-94-92470-201

Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.

Wat is een smartboek?

25,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 4de druk?

Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".

Lichte aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:

- Hoofdstuk 4: De restaurantkaart - gewijzigd:

    • 4.4: Handelswijze bij het overhandigen van de kaart

- Hoofdstuk 7: Rookwaren: geschrapt wat niet meer van toepassing is.

- Hoofdstuk 8: Personeelsaangelegenheden

    • 8.3: Toegevoegd: Schikking aan tafel (systeem van gastheer en gastvrouw) met voorbeelden.
    • 8.4.3: Veiligheid: up to date gemaakt.
    • 8.8.4: Meertaligheid: uitgebreid met taalfiches.
    • 8.8.5: Kassa: aangepast met geregistreerd kassasysteem.

 

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van de verschillende wijnopleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Peter Goyvaerts, Eddy Hermans, Francis Loiseaux, Franky Malbrancke, Hugo Nicolay, Karin Noeyens, Annemie Remeysen, Ief Vanhonnacker, Kris Vekemans, Diederik Verpoucke, Olivier Willaert.

Categorie: 

ZAAL - GASTHEERSCHAP