Panier

Votre panier est vide.

Hoe werk je in de keuken - 5de druk

ISBN: 

978-94-92470-409

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s). Formaat: 21 cm x 29,7 cm, 368 blz. full color.

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecodes worden – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dienen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier. De digitale oefeningen kunnen niet los van het gedrukte handboek aangekocht worden. 

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 5e gedrukte versie te koop wordt aangeboden. 

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.

49,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 5de druk?

Deel 1 – Versnijdingen 

-      Aandacht voor verwerken van parures 

Deel 2 – Voorbereidingen en basissen 

-      Kleine aanpassingen bij mirepoix en bouquets, basisfonds, bindmiddelen en warme basissausen en hun afleidingen. 

Deel 3 – Bereidingen

-          Herschikking van de Aardappelbereidingen en de soepen.

-          Toegevoegd bij basisbereidingen van groenten: flan, wokken en nieuwe trends in groentenbereidingen (bv. drogen, carpaccio, pekelen, roken, ...

-          Toegevoegd bij basisbereidingen van vis: wokken.

-          Herschikking bij basisbereidingen van vlees: : 8.9 Bakken in boter (sauter).

-          Toegevoegd bij vlees- en visvervangers: 9.7.5 Notenroom.

-          Toegevoegd bij nieuwe bereidingstechnieken: fermenteren en pekelen (inclusief basisrecepturen) en vacuümgaren – temperaturen en tijden. 

Deel 4 – Nagerechten

-      De recepten werden waar mogelijk in functie van het verminderd gebruik van room, eieren en suiker aangepast. Echter zijn het klassiekers en worden ze opgenomen om de basis aan te leren op diverse vlakken: smaak, traditie, basishandelingen en basistechnieken.

Keukentermen:

-      Toegevoegd: Engelse vertaling. 

Samen met EVA vzw/ProVeg en Bos+ werden doorheen het boek – waar mogelijk - extra toevoegingen gedaan m.b.t. vegetarische en veganistische varianten. In de digitale versie werden koppelingen gelegd met bijdragen die verschenen zijn in hun uitgave “Andermaal – Plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst”.

Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...). 

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Catégorie: 

KEUKEN