Panier

Votre panier est vide.

Opleiding tot kok - 3DE DRUK

ISBN: 

978-94-92470-423

Paperback, garenloos gebonden versie met softcover. Formaat 21cm x 29,7cm - 592 blz. full color. 

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode(s) worden – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dienen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen met het oefenmateriaal geïntegreerd voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 3e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.

69,00 €

Inhoud

Dit boek maakt deel uit van een nieuwe reeks geschreven op maat van de leerplannen en leertrajecten van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere horeca-opleidingen.

Wat wordt gewijzigd in de 3de druk? 

Keuken in theorie – Extra toegevoegd bij Foodcost en portiebeheer (hoofdstuk 6):

  • Voorraadbeheer

Keuken in de praktijk – Versnijdingen van groenten en fruit (hoofdstuk 2): 

  • Aandacht voor het verwerken van parures.

Keuken in de praktijk – Bereidingen -  Basisbereidingen van groenten (hoofdstuk 4):

  • Toegevoegd: Flan, wokken en nieuwe trends in groentenbereidingen (bv. drogen, carpaccio, pekelen, roken, ...).

Keuken in de praktijk – Bereidingen -  Basisbereidingen van vis (hoofdstuk 6):

  • Toegevoegd: wokken.

Keuken in de praktijk – Bereidingen -  Andere en nieuwe bereidingstechnieken (hoofdstuk 10):

  • Toegevoegd: Fermenteren en pekelen inclusief basisrecepturen.
  • Toegevoegd: Vacuümgaren – temperaturen en tijden.

Keukentermen:

  • Toegevoegd: Engelse vertaling.

Samen met EVA vzw/ProVeg en Bos+ werden doorheen het boek – waar mogelijk - extra toevoegingen gedaan m.b.t. vegetarische en veganistische varianten.

Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).

Auteurs:

Basis voor deze nieuwe uitgave zijn de auteurs van de reeks DE KEUKEN IN DE HORECA, eveneens verschenen bij uitgeverij mjPublishing. “Opleiding tot kok - 3de druk” werd bewerkt, speciaal voor het volwassenonderwijs, door Johan Deceuninck, Stefanie De Coninck, Francis Loiseaux, Dries Proost, Viviane Vaes, Luc Van den Borne en Jochen Verbestel.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Catégorie: 

VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS