Panier

Votre panier est vide.

Algemene wijnkennis - 2de druk

ISBN: 

978-94-92470-188

Paperback, garenloos gebonden versie met softcover. Formaat 21cm x 29,7cm. 288 blz. full color.

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode(s) worden – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dienen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen met het oefenmateriaal geïntegreerd voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 2e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be

44,00 €

Inhoud

Dit boek maakt deel uit van een nieuwe reeks geschreven op maat van de leerplannen en leertrajecten van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere horeca-opleidingen. “Algemene wijnkennis – 2de druk” sluit onmiddellijk aan bij de opleidingsmodule wijn.

Wat is gewijzigd in deze 2de druk:

Hoofdstuk 2 en hoofdstuk 3 werden heringedeeld.
Hoofdstuk 3: aanpassingen bij de traditionele methode (méthode traditionnelle).
Hoofdstuk 5: toevoeging van nieuwe witte en rode druivensoorten
Hoofdstuk 7: aanpassingen bij menuleer.
Hoofdstuk 8: volledig nieuwe inhoud over de samenstelling van een wijnkaart.
Hoofdstuk 9: toevoeging accijnsoverzicht.
Hoofdstuk 10: correcties op de bestaande wijnkaarten en toevoeging van enkele wijnlanden.

Auteurs

Basis voor deze nieuwe uitgave zijn de auteurs van WIJNEN EN DRANKEN: DE BASIS en WIJNEN IN DETAIL, eveneens verschenen bij uitgeverij mjPublishing. “Algemene wijnkennis – 2de druk” werd bewerkt, speciaal voor het volwassenonderwijs, door Annemie Blomme, Herman De Pooter, Johan Deceuninck, Johan Mullebrouck, Geert Rombaut en Gido Van Imschoot.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Catégorie: 

VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS