Chocolade@home – 2de druk
ISBN:
Contenu court:
Hardcoverversie, formaat 14 cm x 19 cm, 64 blz. full color met stap-voor-stap fotografie.
Inhoud:
Hoe maak je zelf pralines…? In “Chocolade@home-Thuis aan de slag met chocolade” leggen we stap voor stap uit wat te doen om chocolade te smelten en tot de juiste temperatuur te brengen om uit te harden en mooi glanzend te maken in eender welke vorm. Ook kinderen kunnen er mee aan de slag zodat ook zij origineel uit de hoek kunnen komen en voortaan zelfgemaakte chocoladelolly’s, smurfentabletjes of chocoladefiguurtjes kunnen uitdelen aan vriendjes en vriendinnetjes.
Auteurs:
Choco-Story – 8000 Brugge: Cathérine Noël, Ruben Alossery, Freddy De Waele en Sara Haven.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.