Banketbakkerij - 4de druk
ISBN:
Contenu court:
Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 416 blz. full color.
Het smartboek is beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode wordt – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dient binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.
Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.
Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 4e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.
Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.
Inhoud:
Hygiëne, klein materiaal, basisgrondstoffen, garneren, dresseren, maskeren en boetseren, gekookte degen, vetdegen/boterdegen, bladerdeeg, beslag en crèmes, entremets/gebak op basis van koude puddingen, basis chocoladetechnieken, consumptie-ijs, overzicht basisrecepten.
Wat wordt gewijzigd in de 4de druk:
- Extra hoofdstuk: basiskennis en basistechnieken chocolade.
- Hergroepering van alle grondstoffen binnen het hoofdstuk 3.
- Herwerking van hoofdstuk 9 – Fijne Banketbakkerij tot Entremets/ Gebak op basis van koude puddingen. De bestaande recepten werden herschikt en al dan niet opgevangen binnen andere hoofdstukken, maar ook aangevuld met extra ‘entremets’.
- Een VOORBEREIDINGSFICHE wordt achteraan in het boek toegevoegd en digitaal gekoppeld voor de leerlingen en studenten.
Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende (banket)bakkerij-opleidingen in Vlaanderen en het Alimento - IPV vzw, Opleidingsadviseur van de voedingsindustrie: Dominique Boonen, Jef Bruynseels, Paul Collijs, Luc Dehaeze, Jonny Demey, Guido Devillé, Jan Dupont, Edwin Gesquière, Luc Jenet, Christof Lauwers, Joris Lemarcq, Frank Mast, Jeroen Ryckeboer, Rik Sevens, Jan Vanderghote, Eddy Van Moorsel, Roland Van Renterghem.
Algemene coördinatie: Jan Vanderghote – Alimento Adviseur bakkerijsector.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.