Hoe bereid ik vis?
ISBN:
Contenu court:
Hardcoverversie, formaat 14 cm x 19 cm, 144 blz. full color met stap-voor-stap fotografie.
Bakken, grillen, frituren, marineren, pocheren, smoren, stoven en stomen.
Inhoud:
Wanneer is vis op z'n best en hoe maak je vis het lekkerst klaar? In dit boek vind je voor 40 vissoorten de beste aankoopperiode volgens het seizoen en de meest geschikte kooktechnieken in duidelijk stap voor stap gerechten.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.