Panier

Votre panier est vide.

Verantwoord Ondernemen - 2de druk

ISBN: 

978-90–78715-58-0

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm, 162 blz full color

20,00 €

Inhoud:

Wat is verantwoord ondernemen, de horeca binnen het kader van verantwoord ondernemen (de relatie mens / bereide voeding, omgeving / bereide voeding, grondstoffen/bereide voeding) en op zoek naar verantwoord ondernemen in de horecasector.

Wat is gewijzigd in de 2de druk?

Niet zo veel! Het eerste deel is onveranderd gebleven. In deel 2 is de temperatuur van 65°C waar nodig aangepast in 55°C. In deel 3 zijn de cijfers voor de ecologische voetafdruk up to date aangepast.

Auteurs:

Herman Siebens is directeur van KTA Wemmel, stichter en gewezen voorzitter van “Flemish Network for Business Ethics” en lid van de Raad van Bestuur van “the European Business EthicsNetwork. Paul Thevelein is stichter van VEKMO afdeling Voeding en van VEKMO C & C ( keurings- en certificatieafdeling) alsook lesgever aan diverse Syntra centra. Steven Vromman was tot 30/04/08 directeur van Ecolife vzw. en vanaf 01/05/08 loopbaanonderbreking voor het project “Low Impact Man”. Goed Leven binnen de grenzen van 1 planeet (op Canvas vanaf december 2008.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Catégorie: 

ONDERNEMERSSCHAP
ZAAL - GASTHEERSCHAP