Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Ondernemen voor (banket)bakkers - 3de druk

ISBN: 

978-94-92470-287

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s). Formaat 21 cm x 29,7 cm. 336 blz. full color.

Een smartboek is beschikbaar: deze optie is gratis bij aankoop van het gedrukte boek. U dient dit aan te vinken bij uw bestelling (zie verder). De activatiecode wordt per mail toegezonden.

Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier .

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – + 32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be. Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het digitale distributieplatform www.knooppunt.net. 

 

49,00 €

INHOUD:

De auteurs nemen de lezer mee in 24 stappen doorheen de boeiende wereld van het ondernemerschap van de (banket)bakker. Volgende onderwerpen worden behandeld: vestigingsvoorwaarden, marketing, investeringsplan, financieel plan, bedrijfsorganisatie, autocontrole, milieu & hygiëne, afvalbeheer, voedselveiligheid, verkoop, wetgeving, personeelsbeleid, energie enz.

Dit boek is op maat geschreven van de leerplannen en leertrajecten van de opleidingen bakkerij over de onderwijsnetten heen.

WAT WORDT GEWIJZIGD IN DE 3DE DRUK?

Elke STAP werd onder de loep genomen en waar nodig werden nieuwe trends of digitale toepassingen die vandaag de dag reeds hun ingang hebben gevonden opgenomen. Ook de websitelinks werden gecontroleerd en zonodig aangepast, in het bijzonder de links naar de vernieuwde website van www.bakkersvlaanderen.be

Wijzigingen

-          STAP  2- VESTIGINGSVOORWAARDEN: aandacht voor de afschaffing van de vestigingswet in Vlaanderen (niet in Brussel en Wallonië) en de nieuwe vennootschapswetgeving.

-          STAP 4 – MARKETING: grondig herwerkt en herschikt.

-          STAP 8 – REGELGEVING: aangepast aan de nieuwe richtlijnen inzake etikettering, allergen, afschaffing medisch attest FAVV en attest van overeenstemming.

-          STAP 12 – AFVALBEHEER: grondig herwerkt en herschikt.

-          STAP 13 – VEILIGHEID OP DE WERKLVOER: Nieuwe waarschuwingspictogrammen opgenomen en aangevuld met een korte toelichting over de OiRA-tool voor bakkers.

-          STAP 18 – VERKOOP: etikketering van verkoopsklare producten aangepast aan de nieuwe regelgeving.

-          STAP 19 – KASSA en MEETTOESTELLEN: aangevuld met GDPR

-          STAP 22 – PERSONEELSBELEID: nieuwe wetgeving m.b.t. flexi- en studentenjobs.

AUTEURS:

Paul Collijs, Luc Dehaeze, Ine der Weduwe, Guido Devillé, Franky Stevens, Frans Pieters, Eddy Van Damme, Peter Van de Velde, Koen Van Helden, Roland Van Renterghem, Wim Walbers. Met speciale dank aan Bakkers Vlaanderen, Vlam en Xerius. Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met Alimento - IPV vzw.  Alimento organiseert opleidingen voor werknemers uit de voedingsindustriepleidingsadviseur van de voedingsindustrie. Algemene coördinatie: Jan Vanderghote – Alimento Adviseur Bakkerijsector

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 10,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen toegezonden.

Categorie: 

BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ
ONDERNEMERSSCHAP