Banketbakkerij - 3de druk - Smartboek
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Inhoud:
Hygiëne, klein materiaal, basisgrondstoffen, garneren, maskeren en boetseren, gekookte deeg, vetdeeg, bladerdeeg, beslag en crèmes, fijne banketbakkerij, consumptie-ijs, basisrecepten.
Nieuw in de 3de druk:
- Schoonheidsfoutjes die we opnieuw ontdekt hebben bij een inhoudelijke controle.
- Achteraan het handboek hebben we een bundeling gemaakt van alle basisrecepten – banketbakkerij.
- Aangevuld met enkele nieuwe recepturen.
Auteur:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende (banket)bakkerij-opleidingen in Vlaanderen en het Alimento - IPV vzw, Opleidingsadviseur van de voedingsindustrie. Dominique Boonen, Jef Bruynseels, Paul Collijs, Luc Dehaeze, Jonny Demey, Guido Devillé, Jan Dupont, Edwin Gesquière, Luc Jenet, Geert Jonckheere, Frank Mast, Frans Pieters, Rik Sevens, Dirk Spitael, Roland Van Renterghem.
Algemene coördinatie en voorwoord: Guido Devillé – Alimento Adviseur bakkerijsector.