Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Hoe bereid ik vlees? - 2de druk

ISBN: 

978-94-92470-331

Hardcoverversie, formaat 14 cm x 19 cm, 272 blz. full color met stap–voor-stap fotografie.

15,00 €

Inhoud:

Verspreid over 272 blz brengen we de basis van hoe vlees bakken, wokken, braden, garen op lagere temperatuur, grillen, roosteren, barbecue, frituren, pocheren, smoren, stoven en stomen. Heel veel recepten, stap voor stap gefotografeerd en met duidelijke info over welke vleessoorten op welke wijze kunnen klaar gemaakt worden. Peter Coucquyt tekent voor de recepten en de basiskennis die het ons mogelijk maakt om onze vleesbereidingen smakelijk en gezond op tafel te brengen.

Kortom ‘Hoe bereid ik vlees’ is nog steeds een leesbare bijbel waarin alle aspecten van vlees zoals vleessoorten, karkasonderdelen, bereidingstechnieken - besproken worden.

‘Hoe bereid ik vlees’ reikt tevens de nodige wetenschappelijke achtergronden aan over de effecten van de bereiding op de smaak, sappigheid en malsheid van diverse vleessoorten.

De nieuwe thema’s sluiten aan bij het voortschrijdend inzicht over de nutritionele waarde van vlees, de impact van de vleesindustrie op lokale economie, dierenwelzijn in de Belgische keten en duurzaamheid in de vleessector.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

BOUCHERIE - SLAGERIJ
KEUKEN
VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS
ZAAL - GASTHEERSCHAP