Hoe gasten ontvangen in de horeca - 5de druk - Smartboek
ISBN:
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 5de druk?
- Lichte aanpassingen doorheen het boek.
- Bij hoofdstuk 4 – Opdekken van een tafel:
- Nieuwe trends toegevoegd.
- Bij hoofdstuk 8 – Versnijdings- en fileertechnieken:
- Werkwijze bij 8.8 Lendenbiefstuk en 8.13.3 Gekookte kip aangepast.
- Toegevoegd: het belang van de draad van het vlees.
- Bij hoofdstuk 11 – Dienst van de wijn:
- Aanpassingen in het onderdeel techniek en karafferen van mousserende wijn, witte wijn en rode wijn.
- Bij hoofdstuk 12 – Dienst van de koude dranken en bieren:
- Aanvulling met gefilterd leidingwater.
- Hernummering van de verschillende onderdelen.
- Bij hoofdstuk 13 Dienst van de aperitieven, digestieven en likeuren
- Aangevuld met alcoholvrije, gedistilleerde drank.
- Hoofdstuk 14 Gemengde dranken:
- Uitgebreid met mocktails: zowel algemene informatie als recepturen.
Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van de verschillende wijnopleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Peter Goyvaerts, Eddy Hermans, Francis Loiseaux, Franky Malbrancke, Hugo Nicolay, Karin Noeyens, Annemie Remeysen, Ief Vanhonnacker, Kris Vekemans, Diederik Verpoucke, Olivier Willaert.