Ondernemen voor (banket)bakkers - 4de druk
ISBN:
Korte inhoud:
Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s). Formaat 21 cm x 29,7 cm. 340 blz. full color.
Het smartboek is beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode wordt – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dient binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.
Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier .
Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 4e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.
Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.
INHOUD:
De auteurs nemen de lezer mee in 24 stappen doorheen de boeiende wereld van het ondernemerschap van de (banket)bakker. Volgende onderwerpen worden behandeld: vestigingsvoorwaarden, marketing, investeringsplan, financieel plan, bedrijfsorganisatie, autocontrole, milieu & hygiëne, afvalbeheer, voedselveiligheid, verkoop, wetgeving, personeelsbeleid, energie enz.
Dit boek is op maat geschreven van de leerplannen en leertrajecten van de opleidingen bakkerij over de onderwijsnetten heen.
WAT WORDT GEWIJZIGD IN DE 4DE DRUK?
Elke STAP werd onder de loep genomen en waar nodig werden nieuwe trends of digitale toepassingen die vandaag de dag reeds hun ingang hebben gevonden opgenomen. Ook de websitelinks werden gecontroleerd en uitgebreid met koppelingen naar meeest recente informatie.
Wijzigingen
- STAP 2- VESTIGINGSVOORWAARDEN: aandacht voor de afschaffing van de vestigingswet in Vlaanderen (voorlopig nog niet in Brussel en Wallonië) en de nieuwe vennootschapswetgeving. Ook aanpassing bij Sociale rechten – Groeipakket.
- STAP 18 – VERKOOP: etikketering van verkoopsklare producten aangepast aan de nieuwe regelgeving – extra info digitaal gekoppeld aan smartboek.
- NIEUW – Bijlage 19 – voedselinformatie: etikettering voorverpakte producten.
AUTEURS:
Paul Collijs, Luc Dehaeze, Eddy Van Damme, Jan Vanderghote, Peter Van de Velde, en Roland Van Renterghem. Met speciale dank aan Bakkers Vlaanderen, Vlam en Xerius. Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met Alimento - IPV vzw. Alimento organiseert opleidingen voor werknemers uit de voedingsindustrie. Algemene coördinatie: Jan Vanderghote – Alimento Adviseur Bakkerijsector.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.