Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Vleeswarenbereiding - 3de druk

ISBN: 

978-94-92470-478

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm. 184 blz. full color.

Het smartboek zal beschikbaar zijn vanaf september 2024: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode wordt – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dient binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 3e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.

35,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 3de druk?

Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".

Aanpassingen en updates:

-      Hoofdstuk 1: Bedrijfsuitrusting en – organisatie – nieuwe toestellen werden toegevoegd en herschikt in duidelijker categorieën.

-      Hoofdstuk 2: Grondstoffen en bijkomstige ingrediënten – enkel aangevuld met een visueel overzicht van de allergenen.

-      Hoofdstuk 4: Darmen – volledig vernieuwd, grondiger uitgewerkt met nadruk op eigenschappen en toepassingen voor gebruik.

-      Hoofdstuk 5: Vleesproducten (het oude hoofdstuk 5 - Panklare gerechten - is ondergebracht in Vee & Vlees  bij hoofdstuk 7 – Vlees en vleesbereidingen). Grondig herwerkt en bereidingsschema’s voor elk van de onderdelen: droge zouterijwaren, gekookte zouterijwaren, bloedbereidingen, geleibereidingen en aspieken, leverbereidingen, kookworsten en droge worst

-      Hoofdstuk 6: Verpakken van vlees en vleeswarenbereiding is het oude hoofdstuk 8.

-      Tot slot ook meedelen dat hoofdstuk 9: Etikettering van vleeswaren uit deze titel werd gehaald omdat de meest recente inzichten verwerkt zijn in de titel Culinaire Bereidingen – Koud & Warm.

-     Achteraan werd een uitgebreid overzicht toegevoegd van nuttige websites, vakartikels over zoutreductie, V.I.S.-project en talrijke instructiefilms.

Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).

Auteurs:

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België: Edwin Ballière, Ronny De Keyser, Kris Dillen, Herman Dupont, Ruud Martinus, Frank Stevens, Hubert Paelinck, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

BOUCHERIE - SLAGERIJ