Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Voedingsleer - 2de druk

ISBN: 

978-94-92470-089

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s),
Formaat: 21 cm x 29,7 cm. 160 blz. full color.
Er is een oplosboek beschikbaar voor de leerkrachten. Enkel rechtstreeks te bestellen door de school bij de uitgever.
Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.

30,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?

Aanpassingen en updates:

  • Nieuwe hoofdstukken: 'Spijsverteringsstelsel'; 'Gezond leven' met bewegings- voedingsdriehoek; 'Allergenen'; 'Lightvoeding' met invuloefeningen en afgebeelde verpakkingen; 'Genotsstoffen' met invuloefingen en afbeeldingen; 'Trendgebonden voeding' met invuloefeningen.  
  • Extra oefeningen bij 'Voedingswaarde & Energiewaarde'.

  • Uitbreiding van het hoofdstuk 'Additieven & Contaminanten'.

  • Aanpassingen en nieuwe opdrachten in het hoofdstuk 'Voedingsstoffen'.

  • Aanpassingen en nieuwe verpakkingen in het hoofdstuk 'Warenwetgeving & Etiket'.

  • Verbeteringen en verwijderen van storende foutjes in het boek.

Auteurs:

Zoë Vandevoorde, Kristel Peeters, Koen De Roo en David De Freyne, met dank aan Alimento-IPV vzw, organisator van opleidingen voor werknemers uit de voedingsindustrie.

 

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

GROOTKEUKEN
KEUKEN
ZAAL - GASTHEERSCHAP