Wat verwerk je in de keuken - 5de druk
ISBN:
Korte inhoud:
Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s). Formaat: 21 cm x 29,7 cm, 432 blz. full color.
Een smartboek is beschikbaar. Deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode wordt – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dient binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.
Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier.
Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 5e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.
Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.
Wat wordt gewijzigd in de 5de druk?
Deel 3 – Productkennis -
- Bij hoofdstuk 3 – Eieren – 3.4 Aankoop van eieren werd aangepast aan de nieuwe reglementeringHerschikking van de Aardappelbereidingen en de soepen.
- Bij hoofdstuk 9 – Vissen – Vistechnieken en Kwaliteit/Keurmerken werden up to date gemaakt aan de meest recente wetgeving.
- Bij hoofdstuk 13 – Variaties op vlees, vis en gevogelte werd samen met EVA vzw/nu ProVeg up to dat gemaakt.
Samen met EVA vzw/ProVeg en Bos+ werden doorheen het boek – waar mogelijk - extra toevoegingen gedaan m.b.t. vegetarische en veganistische varianten. In de digitale versie werden koppelingen gelegd met bijdragen die verschenen zijn in hun uitgave “Andermaal – Plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst”.
Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen: Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.