Wat verwerk je in de keuken - 5de druk - smartboek
ISBN:
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 5de druk?
Deel 3 – Productkennis -
- Bij hoofdstuk 3 – Eieren – 3.4 Aankoop van eieren werd aangepast aan de nieuwe reglementeringHerschikking van de Aardappelbereidingen en de soepen.
- Bij hoofdstuk 9 – Vissen – Vistechnieken en Kwaliteit/Keurmerken werden up to date gemaakt aan de meest recente wetgeving.
- Bij hoofdstuk 13 – Variaties op vlees, vis en gevogelte werd samen met EVA vzw/nu ProVeg up to dat gemaakt.
Samen met EVA vzw/ProVeg en Bos+ werden doorheen het boek – waar mogelijk - extra toevoegingen gedaan m.b.t. vegetarische en veganistische varianten. In de digitale versie werden koppelingen gelegd met bijdragen die verschenen zijn in hun uitgave “Andermaal – Plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst”.
Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen: Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen.