WIE DOET WAT IN ELKE KEUKEN - 3DE DRUK - Smartboek
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 3de druk?
Deze titel steekt in een nieuw 'kleedje' met een opgefriste lay-out, witter papier, meer witruimte... kortom een hedendaagse "look and feel".
Aanpassingen over het hele boek. In het bijzonder:
- Hoofdstuk 1: Recente geschiedenis aangepast.
- Hoofdstuk 2:
- Aangevuld met nieuwe apparaten, toestellen, bv alto schaam, thermodyne anova, frituurolietester, ...
- Foto’s up to date gemaakt.
- 2.5.3: Hygiëne in de keuken: nieuwe documenten conform de Gids Autocontrole in de horeca
- 2.10 EHBO up to date gemaakt.
- Hoofdstuk 4: Cateringberdrijf: up to date gemaakt.
- Hoofdstuk 5: Grootkeuken: grondig herwerkt en conform de nieuwste functieclassificaties opgemaakt.
Auteurs:
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen de leerkrachten van verschillende horeca-opleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Linda Coninx, Peter Coucquyt, Jan De Vos, Luc Geeraerts, Anthony Hennebert, Eddy Hermans, Dirk Jaques, Francis Loiseaux, Jean-Pierre Malfait, Björn Matheusen, Fons Nicolay, Marc Rouckhout, Guy Van de Leur, Chris Vanmechelen. Algemene coördinatie en culinair advise: Peter Coucquyt.