VEE & VLEES - 2de druk - Smartboek
Korte inhoud:
Digitale versie - Smartboek: licentieprijs van € 25 (incl. 6% BTW) per jaar.
Wat is een smartboek?
Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?
Belangrijke aanpassingen conform de leerplannen:
- Bij parasitaire ziekten verduidelijking bij “Lintworm”.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij rundvlees.
- Een bijkomend punt “Rijpen van rundvlees”.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij kalfsvlees.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij varkensvlees.
- De versnijdingstabellen & berekeningswijze van rund- en varkensvlees.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij lamsvlees.
- Een nieuw punt Versnijdingsschema’s rund, varken en lam.
- Volledig nieuw hoofdstuk 7 “Vlees en vleesbereidingen”.
- Een nieuw hoofdstuk 8 “Regelgeving, Veiligheid bij uitbenen en versnijden” en “Ergonomie”.
Auteurs
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België. Edwin Ballière, Ronny De Keyser, Marleen De Naeyer, Kris Dillen, Herman Dupont, Ruud Martinus, Frank Stevens, Valentin Mentior, Freddy Van Hoecke, Eric Van Schoonenberghe, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels. Algemene coördinatie: Norbert Vanspeybroeck.