Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.

Hoe gasten ontvangen in de horeca - 5de druk

ISBN: 

978-94-92470-430

Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s). Formaat: 21 cm x 29,7 cm, 264 blz. full color.

Digitaal oefenmateriaal en/of smartboek zijn beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecodes worden – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dienen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.

Je kan ook enkel de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier. De digitale oefeningen kunnen niet los van het gedrukte handboek aangekocht worden.

Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 5e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.

Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.

43,00 €

Wat wordt gewijzigd in de 5de druk?

- Lichte aanpassingen doorheen het boek.

- Bij hoofdstuk 4 – Opdekken van een tafel:

    • Nieuwe trends toegevoegd.

- Bij hoofdstuk 8 – Versnijdings- en fileertechnieken:

    • Werkwijze bij 8.8 Lendenbiefstuk en 8.13.3 Gekookte kip aangepast.
    • Toegevoegd: het belang van de draad van het vlees.

- Bij hoofdstuk 11 – Dienst van de wijn:

    • Aanpassingen in het onderdeel techniek en karafferen van mousserende wijn, witte wijn en rode wijn.

- Bij hoofdstuk 12 – Dienst van de koude dranken en bieren:

    • Aanvulling met gefilterd leidingwater.
    • Hernummering van de verschillende onderdelen.

- Bij hoofdstuk 13 Dienst van de aperitieven, digestieven en likeuren:

    • Aangevuld met alcoholvrije, gedistilleerde drank.

- Hoofdstuk 14 Gemengde dranken:

    • Uitgebreid met mocktails: zowel algemene informatie als recepturen.

Doorheen het boek worden ook verwijzingen gedaan naar extra digitale informatie die enkel via het smartboek kunnen geopend worden (zowel verwijzingen binnen het boek als interessante links naar websites, extra ondersteunend of verdiepend lesmateriaal, ...).

Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van de verschillende wijnopleidingen in Vlaanderen. Sabrina Caeckaert, Peter Goyvaerts, Eddy Hermans, Francis Loiseaux, Franky Malbrancke, Hugo Nicolay, Karin Noeyens, Annemie Remeysen, Ief Vanhonnacker, Kris Vekemans, Diederik Verpoucke, Olivier Willaert.

U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.

Categorie: 

ZAAL - GASTHEERSCHAP