VEE & VLEES - 2de druk
ISBN:
Korte inhoud:
Uitgave licht gelijmd zodat ze losbladig kan gebruikt worden (handig voor het klasseren van eigen bevindingen en nota’s), Formaat 21cm x 29,7cm. 216 blz. full color.
Het smartboek is beschikbaar: deze optie is kosteloos bij aankoop van het gedrukte boek. Je dient dit aan te vinken bij afronding van de bestelling (zie verder). De activatiecode wordt – indien aangevraagd - per mail toegezonden en dient binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst geactiveerd te worden.
Je kan ook de digitale versie onder de vorm van een smartboek aankopen los van het gedrukte boek voor een licentieprijs van 25 € per jaar. Klik hier .
Het digitaal materiaal wordt aangeboden via het distributieplatform mjsmart.be en blijft online beschikbaar zolang de 2e gedrukte versie te koop wordt aangeboden.
Voor meer inlichtingen contact opnemen met Marina Stoop – +32 3 385 92 78 of via marina.stoop@mjpublishing.be.
Wat wordt gewijzigd in de 2de druk?
Belangrijke aanpassingen conform de leerplannen:
- Bij parasitaire ziekten verduidelijking bij “Lintworm”.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij rundvlees.
- Een bijkomend punt “Rijpen van rundvlees”.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij kalfsvlees.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij varkensvlees.
- De versnijdingstabellen & berekeningswijze van rund- en varkensvlees.
- Uitbreiding van culinaire benamingen en omschrijvingen bij lamsvlees.
- Een nieuw punt Versnijdingsschema’s rund, varken en lam.
- Volledig nieuw hoofdstuk 7 “Vlees en vleesbereidingen”.
- Een nieuw hoofdstuk 8 “Regelgeving, Veiligheid bij uitbenen en versnijden” en “Ergonomie”.
Auteurs
Dit boek is tot stand gekomen dank zij een intense samenwerking tussen leerkrachten van verschillende slagerij-opleidingen in België en de Landsbond der beenhouwers, spekslagers en traiteurs van België. Edwin Ballière, Ronny De Keyser, Marleen De Naeyer, Kris Dillen, Herman Dupont, Ruud Martinus, Frank Stevens, Valentin Mentior, Freddy Van Hoecke, Eric Van Schoonenberghe, Bertrand Vande Ginste, Norbert Vanspeybroeck, Bert Vogels. Algemene coördinatie: Norbert Vanspeybroeck.
U kan dit boek bestellen door voorafbetaling van de verkoopprijs en de administratie/verzendkosten (België: 12,00 € – Nederland: 15 € – Andere bestemmingen op aanvraag) op rekeningnummer 733-0373263-37 / IBAN BE35 7330 3732 6337 - BICCODE KREDBEBB van mjPublishing. Vermeld steeds het ISBN-nummer van het boek of het bestelnummer alsook het leveringsadres indien dit verschillend is van het afgedrukte adres. BTW nummer opgeven indien factuur gewenst. Het boek wordt u binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden.