Overslaan en naar de inhoud gaan
mjPublishing
Opleidingsboeken Horeca
(banket)bakkerij - slagerij - grootkeuken - ondernemen - Foodprint
Nederlands
Français
Zoekveld
Zoeken
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg.
Hoofdmenu
Home
Uitgaven - Webshop
Educatief
Algemeen
Foodprint
uitgaven - digitaal
Fondslijst
Contact
Docent
mjSmart
Uitgaven
Bakkerij - 3de druk
Inbegrepen
smartboek
bij aankoop van het gedrukte boek.
ISBN: 978 94 92470 133
50,00 €
Banketbakkerij - 4de druk
Inbegrepen
smartboek
bij aankoop van het gedrukte boek.
ISBN: 978 94 92470 386
53,00 €
Viennoiserie zonder grenzen/Viennoiserie sans frontières
ISBN: 978 94 92470 164
15,00 €
Comment travailler le Chocolat? - 2e édition
ISBN: 978 94 92470 027
16,00 €
ENCYCLOPÉDIE DU CHOCOLAT ET DE LA CONFISERIE
ISBN: 978-90-78715-94-8
90,00 €
HOW TO WORK WITH CHOCOLATE – 2nd edition
ISBN: 978-94-92470-034
16,00 €
Hoe werk ik met Chocolade? - 2de druk
UITVERKOCHT
ISBN: 978 94 92470 010
16,00 €
Ondernemen voor (banket)bakkers - 4de druk
Inbegrepen
smartboek
bij aankoop van het gedrukte boek.
ISBN: 978-94-92470-492
50,00 €
Gekozen filters:
(-)
Remove BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ filter
BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ
Verwijder alle filters
(-)
Remove BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ filter
BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ
BOULANGERIE - PÂTISSERIE (3)
Apply BOULANGERIE - PÂTISSERIE filter
KEUKEN (1)
Apply KEUKEN filter
ONDERNEMERSSCHAP (1)
Apply ONDERNEMERSSCHAP filter
VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS (1)
Apply VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS filter
ZAAL - GASTHEERSCHAP (1)
Apply ZAAL - GASTHEERSCHAP filter