KOPPELING VANUIT DE HANDBOEKEN NAAR DE LEERPLANDOELSTELLINGEN VOOR DE RICHTINGEN HORECA EN R/K – 2 DE EN 3 DE GRAAD
ONZE HANDBOEKEN VOOR DE OPLEIDING BAKKERIJ EN SLAGERIJ ZIJN VOORAL PRODUCTIEGERICHT SAMENGESTELD. DE LINK MET DE LEERPLANNEN IS HIER EVIDENT ZODAT ER GEEN NOODZAAK WAS NOG EEN EXTRA OVERZICHT TE MAKEN PER HANDBOEK.
KO - leerplannen 2DE en 3DE GRAAD
- "Wie doet wat in de horeca" 5de druk
- "Hoe gasten ontvangen in de horeca" 5de druk
- "Wie doet wat in elke keuken" 3de druk
- "Wat verwerk je in de keuken" 5de druk
- "Hoe werk je in de keuken" 5de druk
- "Wat is hotel" 5de druk
- "Wijnen en dranken de basis" 5de druk
GO! - leerplannen 2DE en 3DE GRAAD
- "Wie doet wat in de horeca" 5de druk
- "Hoe gasten ontvangen in de horeca" 5de druk
- "Wie doet wat in elke keuken" 3de druk
- "Wat verwerk je in de keuken" 5de druk
- "Hoe werk je in de keuken" 5de druk
- "Wat is hotel" 5de druk
- "Wijnen en dranken de basis" 5de druk
OVSG heeft geen nieuwe leerplannen ontwikkeld en sluit aan bij deze van het GO!