Overslaan en naar de inhoud gaan
mjPublishing
Opleidingsboeken Horeca
(banket)bakkerij - slagerij - grootkeuken - ondernemen - Foodprint
Nederlands
Français
Zoekveld
Zoeken
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg.
Hoofdmenu
Home
Uitgaven - Webshop
uitgaven - digitaal
Fondslijst
Contact
Docent
Inleiding
Leerplannen secundair
Docentenprijzen
Uitgaven
mjSmart
Docentenprijzen
Grootkeuken & Catering - 2de druk
ISBN: 978-94-92470-560
37,00 €
ONDERNEMEN IN DE HORECA - 2de druk
UITVERKOCHT
ISBN: 978-94-92470-362
45,00 €
Hoe bereid ik vis?
ISBN: 978-90-78715-09-2
10,00 €
Hoe bereid ik vlees? - 2de druk
ISBN: 978-94-92470-331
15,00 €
Hoe gebruik ik specerijen?
UITVERKOCHT
ISBN: 978-90-78715-11-5
10,00 €
Hoe werk ik met Chocolade? - 2de druk
UITVERKOCHT
ISBN: 978 94 92470 010
16,00 €
MIJN ONDERNEMINGSPLAN
ISBN: 978-90-78715-55-9
30,00 €
Gekozen filters:
(-)
Remove VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS filter
VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS
(-)
Remove ZAAL - GASTHEERSCHAP filter
ZAAL - GASTHEERSCHAP
Verwijder alle filters
BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ (1)
Apply BAKKERIJ – BANKETBAKKERIJ filter
BOUCHERIE - SLAGERIJ (1)
Apply BOUCHERIE - SLAGERIJ filter
GROOTKEUKEN (1)
Apply GROOTKEUKEN filter
KEUKEN (7)
Apply KEUKEN filter
ONDERNEMERSSCHAP (3)
Apply ONDERNEMERSSCHAP filter
(-)
Remove VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS filter
VOLWASSEN-AVONDONDERWIJS
(-)
Remove ZAAL - GASTHEERSCHAP filter
ZAAL - GASTHEERSCHAP