Auteurs
Haar ouders kwamen naar Antwerpen toen ze 10 maanden oud was.
Ze is opgegroeid in de Antwerpse wijk Zurenborg als oudste van 10 kinderen.
Ze leerde het koken van haar moeder. Als...
Ontwerper Frans Vandueren is interieurarchitect van opleiding en koppelt een langdurig en zorgvuldig opgebouwde knowhow aan een brede en rijke ervaring.
Van interieur tot ruimtelijke...
Griet De Broeck heeft een artistieke opleiding genoten aan de Kunstacademie van Mechelen.
Creativiteit heeft haar altijd achtervolgd wat resulteerde in bijkomende extra opleidingen van ‘...
Hedwig Van Peteghem is diaken op de Sint-Jozefparochie te Brasschaat.
Hij werd geraakt door de onmacht en de moed van de ouders bij het lijden en sterven van Lennon. Bovendien is hij ten...
principal of KTA Wemmel
Herman SIEBENS former principal of Sint-Barbaracollege, Ghent and
KA, Sint-Jans-Molenbeek
founder & former chairman Flemish Network for Business...
Als gecertificeerd leerkracht in de specialiteit ‘Restaurant’ gaf Paul Brunet 23 jaar wijnles aan het Lycée Hôtelier in Straatsburg.
Hij was onder andere verantwoordelijk voor:
• De...
Woonplaats: Brugge
Geboortejaar: 1956
Actieradius: België, Frankrijk, Nederland
E-mail: paul.thevelein@vekmo.be
Basisdiploma...
Peter Coucquyt leerde de knepen van het vak in hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Nadien ging hij aan de slag in het gerenommeerde sterrenrestaurant Hof Van Cleve voor hij in de keuken van het...
Formation
• 1985-1987: Technical studies in Brussels for Pastry, Confectionary and chocolate
• 1987-1988: Specialization in Confectionary and Chocolate.
Certificate:
•...
Geboren te Tielt op 08-08-60.
Coördinaten:
Achterstraat 32D
9040 Sint Amandsberg
0486/07 26 06
e-mail: steven@lowimpactman....
De geschiedenis en de betekenis van het bier als nationale drank heeft Wilfried Patroons (1939) steeds geboeid.
Zo verscheen in 1978 van hem het naslagwerk “ Bier “ (drie herdrukken) en in...